ZapDog

Voer voor Baasjes

Honden Hotel-de-Luxe

Het tweede WAG (= “kwispelen” in het Engels) Hotel opende recent zijn deuren in de stad van de patroonheilige aller dieren, San Francisco. Het WAG Hotel is de vier-potige equivalent van de Four Seasons keten luxehotels. Massage, spa, zwembad, flat-screen TV en lekker zachte sofa’s maken er deel uit van het interieur.

De kamers – geen ‘hokken’ in dit hotel – zijn voorzien van een epoxy laagje op de vloer, en er worden enkel organische kuisproducten gebruikt die de snuffelende hondjes niet ziek maken. Een filteringssysteem recycleert de lucht in alle kamers van het hotel 10 maal per dag.
De voeding wordt bereid in een luxe-inox grootkeuken. Een in-huis boutiek verkoopt dure keramische drinkbakken, snoepjes, designer shampoo en zelfs non-alcoholisch hondenbier.Eigenaar Ritu Raj opende het eerste WAG hotel in Sacramento in 2005. In 2006 logeerden er maar liefst 2.000 huisdieren. Raj verwacht dat het nieuwe  hotel nog meer bezoekers zal tellen; San Francisco telt immers meer huisdieren dan mensen. Masseurs, acupuncturisten en astrologen bedienen er aanzienlijk wat honden cliënteel.

Kamerprijzen starten aan $25 per nacht voor katten en $30 per nacht voor kleine honden. Niet zo erg duur dus. Super-de-luxe suites voor grotere honden kosten $85 per nacht. Voor een “blauwe bessen gelaatsverzorging” betaal je $25 … 

Advertisements

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: