ZapDog

Voer voor Baasjes

Over Mourinho en zijn Yorkie …

mourinho-thumb.gifJosé Mourinho – coach van de Engelse Eerste Divisie voetbalclub Chelsea – staat bekend voor zijn gedurfde uitspraken, al dan niet gepaard met het nodige fysiek geweld. Niemand had echter verwacht dat een dispuut over zijn Yorkshire Terriertje – genaamd Gullit (of Leyla, al naar gelang de bron) – de overheid eindelijk een reden tot arrestatie zou opleveren.

De Britse Pers heeft de laatste dagen een vette kluif aan het voorval waarbij de lokale dierenbescherming het hondje in quarantaine wilde plaatsen. De Mourinhos werden er van verdacht inbreuken te hebben gepleegd tegen de strenge hondsdolheids-wetten. 

Wanneer de politie samen met een eenheid van de dierenbescherming de pup wilde oppikken, reageerde de Mourinho kinderen erg emotioneel. Hierop zorgde José ervoor dat Gullit de tuin kon inrennen. Toen de politie ook die plek doorzochten op zoek naar de kleine hond, werd het beestje door een lid van de Mourinho clan over de haag bij de buren neerge”poot”. Waarop pa Mourinho liet weten dat hij het beestje naar St. Tropez op vakantie had gestuurd … Na verdere discussies met de overheid werd José opgepakt, maar snel weer vrijgelaten. Documenten moeten nu aantonen dat de hond in orde was.

mourinho_dog.jpg

Het blijft echter onduidelijk waar Gullit/Leyla zich nu bevindt. Op een persconferentie van Chelsea FC voorafgaand aan de Britse Bekerfinale, deelde het management van de club (nota bene) mee dat het hondje gezond en wel gevonden was. Dit werd echter tegengesproken door de dierenbescherming, die in de poepsjieke Belgravia wijk in Londen blijft zoeken naar een Yorkie met een rode strik … 

Advertisements

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: