ZapDog

Voer voor Baasjes

De Make-Over van Hond tot PetroSexual

A Handbook of Style for the Modern Dog

“It’s about style, it’s about grace . . . it’s about how to handle the human race…”

Weinig mensen realiseren zich dat honden een grote en aangeboren zin voor stijl hebben. De verteller in dit boek – Sugar Magnolia – helpt baasjes hun honden te transformeren. Met haar grappige hondse toon, geeft Sugar advies om de gewone hond-van-om-de-hoek om te toveren tot een moderne “Petrosexual”.

Ze behandelt topics als persoonlijke hygiëne en relationele betrokkenheid. Na het lezen van dit boek zullen honden – en de baasjes die van hen houden – zullen nooit meer dezelfde zijn.
Een voorsmaakje uit het hoofdstuk ‘Voedsel’: “Menseneten? Té goddelijk. Té makkelijk om je vol te proppen. Een dik pupje is een lelijk pupje. Probeer de opgenomen hoeveelheid te beperken. Wees eerder selectief. Een beetje kaas hier, een morseltje ham daar. Dat is al wat je nodig hebt. En zeg neen tegen chocolade. Chocolade is – helaas – dodelijk voor hondjes. Chocolate can kill. […] Eén toxische truffel kan volstaan. Er is voldoende anders lekkers beschikbaar, geloof me!”

Autheur: Nola Thacker; Uitgegeven bij Stewart, Tabori, Chang; ISBN 158479433X; De Petrosexual vind je bij Proxis aan €13,20 of bij Amazon aan £6,36

Advertisements

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: